Kørebog

Vælg en af SKAT godkendt elektronisk kørebog fra DK Tracking og sig farvel til en masse kedeligt arbejde

En kørebogspakke fra DK Tracking byder Jer på en kørebog,  som følger SKAT's regler for dokumenteret kørsel og beregning af kørselsgodtgørelse og derfor er godkendt af SKAT, men det er bare en af fordelene. Vores elektroniske GPS kørebog giver Jer samtidig en rigtig god sikkerhed for, at I kan genfinde eventuelt stjålne køretøjer, idet GPS systemet viser Jer køretøjets helt nøjagtige position minut for minut døgnet rundt. Denne GPS kørebog er ideel, såfremt I ønsker at kunne dokumentere ankomsttider eller bruge den som direkte faktureringsgrundlag, idet den viser antal kørte kilometre, ankomsttid og totaltid.

Kontakt os for yderligere information. Vi kommer gerne ud til Jer for at demonstrere vore elektroniske GPS kørebog og give Jer et godt og uimodståeligt tilbud.

 

Elektronisk GPS kørebog godkendt som dokumentation af SKAT. Se den her hos DK Tracking

En GPS kørebog fra DK Tracking er ikke blot en af SKAT godkendt dokumentation for kørsel, den er også en god garanti for at kunne genfinde Jeres eventuelt stjålne biler eller maskiner. Sender med sekunders forsinkelse information om aktuel position, rutegengivelse og meget andet. Er udstyret med en række alarmer, som for eksempel bevægelsesalarm, overfaldsalarm, hastighedsalarm, aktivitetsalarm og geografisk alarm.

Alt dette kan I læse mere om her på vores hjemmeside, ligesom vi gerne kommer ud til Jer for at demonstrere vores avancerede GPS kørebog med alle dens mange muligheder. Ring til os og få en snak, vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.