GPS sporing

Beskyt Jeres biler og værdier med GPS sporing fra DK Tracking. Nemt, bekvemt, effektivt og billigt

GPS sporing er noget forholdsvis nyt inden for civile områder, men har været anvendt til militære opgaver i mange år. Tidligere ganske kostbart, men i dag er det blevet hver mands eje. Hos DK Tracking har vi fornøjelsen at kunne tilbyde GPS sporing til mange forskellige formål, herunder ikke mindst til beskyttelse af køretøjer, maskiner, personer og meget andet. Vores kundekreds inden for erhvervslivet og det offentlige bare vokser og vokser, idet flere og flere har fået øjnene op for, at GPS sporing er en både effektiv og billig måde at beskytte sine værdier - og iblandt sine medmennesker og familie på. Sørgeligt - men sandt.

Hos DK tracking elsker vi at beskytte det meste: Forhindrer ikke tyverier men gør det nemt at finde de stjålne genstande igen - og gør det nemt at finde et ældre og forvirret menneske, som har forvildet sig bort fra en institution eller lignende.

Kontakt os og hør mere, vi tilbyder et stort og bredt program inden for GPS sporing.

 

Kom på rette spor med GPS sporing fra DK Tracking. Vi har de rigtige løsninger til de rigtige priser

GPS sporing kan ikke beskytte Jer mod tyverier, men det kan hjælpe Jer med at genfinde de stjålne genstande, uanset hvilke og uanset hvor de måtte befinde sig. Kombineret med en effektiv GSM tyverialarm er det med dagens teknologi næsten umuligt at beskytte sig bedre og mere effektivt.

Kontakt os snarest og få en indledende snak om effektiv GPS sporing. Det koster så lidt og betyder så meget.